Razpis nagrad za transparentnost poročanja o raziskavah na živih živalih.

SDLŽ je razpisal 3 nagrade za transparentnost poročanja o raziskavah na živih živalih. Namen nagradnega natečaja je bil opozoriti na poročanje v publikacijah o raziskavah na živih živalih v skladu z ARRIVE smernicami. Predvsem pa člane društva spodbuditi, da bi se udeleževali izobraževanj s področja znanosti o laboratorijskih živalih.

Nagrade so plačilo kotizacije ob zgodnji registraciji na FELASA kongres, ki bo od 13. do 16. junija 2022 v Marseillu (Francija).

Poleg razpisa pa je priložen tudi nominacijski obrazec, ki ga izpolnite, priložite potrebne priloge in do 30. oktobra pošljete na E-naslov naveden v dokumentaciji razpisa.Več si lahko preberete v razpisu in obrazcu.

RAZPIS:

Razpis za nagrade - transparentnost poročanja

OBRAZEC:

Nominacijski obrazec

REZULTATI:

Obveščamo vas, da smo prejeli le 2 nominaciji, zato obe prejmeta nagrado. Zaradi majhnega števila prispelih nominacij ustanovitev Komisije, ki bi na podlagi ocene izbrala najboljše 3 nominacije, ni bila potrebna.

Kandidatom se zahvaljujemo za izkazan interes in želimo prijetno in navdihujočo izkušnjo z udeležbo na FELASA kongresu.

Za plačilo registracije se nagrajenci obrnejo na blagajnika društva – oz na email Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

UO SDLŽ